Skolestart og indskrivning

Her kan du blandt andet læse om indskrivning og overgangen fra dagtilbud til skole.

Skolestart

Så er det snart nu… dit barn skal starte i skole.

Vi håber, at det bliver her hos os, og vi glæder os til at give dit barn en fabelagtig skolegang! Når man har det godt, så lærer og udvikler man sig bedst. Trivsel og læring går hånd i hånd og - det er vi sammen om. Vi forventer at byde ca. 120 nye børn velkommen i 2021. På denne side finder du information om skolestart og indskrivning på Brøndbyøster Skole og SFO.

Skal dit barn starte i skole i 2021

Læs og se her, hvordan vi gør på Brøndbyøster Skole i år.

Normalt byder vi jer indenfor til en samlet informationsaften, men i år er det hele lidt anderledes pga. covid-19.
Derfor har vi lavet en lille film til jer som vises fra den 9. november til den 22. november 2020. Oplysningerne i videoen er de samme, som du kan læse på denne side.

Den digitale indskrivning er åben fra den 9. november - til den 22. november 2020

Link til indskrivning

Brug for hjælp til indskrivningen: Kontakt Charlotte Wenneke, skolesekretær på telefon: 4328 3656 mellem kl. 9.00 og kl.14.00

Rundvisning på skolen

Hvis I ønsker en rundvisning på skolen eller en samtale, så er det også en mulighed. Dette vil foregå i små grupper.

Se her, hvilke dage du kan booke en tid til besøg:

Tirsdag den 10. november og torsdag den 12. november 2020

Tirsdag den 17. november og torsdag den 19. november 2020

Der kan være brug for at tale med os om skolestarten, hvis man er førstegangs forældre til en skolestarter, eller hvis der er særlige behov at tage hensyn til.

Kontakt Peter Mortensen, SFO-Souschef på Telefon: 4328 3659 - pmt@brondby.dk

Hører dit barn til et andet skoledistrikt?

Hvis dit barn hører til et andet skoledistrikt, men ønsker Brøndbyøster Skole skal du skrive dit barn op på egen distriktsskole, men med Brøndbyøster Skole som førsteprioritet. I første omgang fordeler vi børnene fra vores eget skoledistrikt i klasserne, men vi vil efterfølgende behandle din ansøgning, og give endelig besked om optagelse sidst i april måned.

Alle er velkomne på vores skole, og kontakt os endelig for yderligere information.

Læs mere i folderen "En god skolestart"

Sådan skriver du dit barn op til SFO

Som forælder skal du søge om en SFO-plads til dit barn, der skal starte i 0. klasse. Du kan du søge om SFO-plads så snart dit barn er skrevet op til skolestart her hos os.

Selve ansøgningen om en SFO-plads sker via kommunens hjemmeside. Her finder du også anden vigtig info om indskrivningen.

Når du har søgt om en SFO-plads på Brøndbyøster Skole, modtager du et tilbud fra os pr. mail, som du skal acceptere. Først da er tilmeldingen gældende - og dit barn er nu garanteret en plads på Brøndbyøster Skole.

Henover foråret er vi på besøg i dagtilbuddene for at få de relevante informationer om børnene, således at børnegrupperne er på plads til den kommende klassedannelse. Sidst i april måned får du besked om, hvilken klasse dit barn er kommet i.

En blid start på SFO

De kommende 0. klasseelever starter i SFO den 1. maj. På den måde når de at vænne sig til de mange nye indtryk og omgivelser, inden første skoledag i begyndelsen august måned.

De 2 første måneder på SFO arbejdes der målrettet med læringsaktiviteter med fokus på eksempelvis sprog. Vi viderefører det målrettede arbejde fra dagtilbuddet i SFO-tiden fra den1. maj og frem til skolestarten i august.

Sidst opdateret den 15. september 2022